Τρίτη, Ιανουαρίου 19

Ημέρα κυπέλλου αύριο.... Παγκέ-Παλληξουριακός στον επαναληπτικό της ρεβανς του Άγιου Αντώνη



Συνέχεια αύριο, Τετάρτη 20/1/2016, με τον επαναληπτικό, προημιτελικό αγώνα ανάμεσα σε Παγκέ-Παλληξουριακό για το τοπικό κύπελλο και τις δυο ομάδες να διεκδικούν το τρίτο από τα τέσσερα "εισιτήρια" που οδηγούν στα ημιτελικά!
Οι αγώνας θα διεξαχθεί στις Κεραμειές και είναι ο δεύτερος μεταξύ των δυο ομάδων και στη ρεβάνς του 0-0 του Αγίου Αντωνίου
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
                                 
"Μάχη" στις Κεραμειές για την πρόκριση και το "εισιτήριο" για τα ημιτελικά
Αύριο το απόγευμα στις 3 μ.μ. στις Κεραμειές στα πλαίσια του τοπικού κυπέλλου ο Παγκεφαλληνιακός φιλοξενεί τον Παλληξουριακό στη ρεβάνς του επαναληπτικού του Αγίου Αντωνίου και το 0-0 εκείνου του αγώνα.
Σίγουρα ένα πολύ δυνατό παιχνίδι αφού το συγκεκριμένο, έστω και αν δίνει ένα μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους, δεν εξασφαλίζει κάποια από τις δυο ομάδες αφού και οι δυο θέλουν σκορ.
Οι γηπεδούχοι περνούν στα ημιτελικά με οποιαδήποτε νίκη, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας, χωρίς σκορ, θα οδηγηθούν σε παράταση ή πέναλτι! Οι φιλοξενούμενοι, εκτός του 0-0, που θα στείλει τις δυο ομάδες στην ημίωρη παράταση, όπως προαναφέραμε, ή στην διαδικασία εκτέλεσης πέναλτι, με οποιαδήποτε ισοπαλία με σκορ ή  νίκη φυσικά, ανεξάρτητα από το σκορ!
Πραγματικά αυτό το 0-0, μιας και πρόκειται για αγώνα κυπέλλου, το κάνει ενδιαφέρον, αφού από την μια στιγμή στην άλλη μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στον αγωνιστικό χώρο, όποιο και να είναι το σκορ. Αυτό είναι κάτι που μας προδιαθέτει να περιμένουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που αναμένεται να κρατήσει την αγωνία μας στο "κόκκινο" έως το τελευταίο δευτερόλεπτο στη «μάχη» των Κεραμειών.
Η ομάδα του Θ. Βουκελάτου δείχνει πολύ δυνατή τον τελευταίο καιρό στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας και με ένα μεγάλο comeback, βρίσκεται πολύ κοντά και συγκεκριμένα ένα βαθμό πίσω από την 4αδα και τον αυριανό της αντίπαλο!
Από την άλλη η ομάδα του Π. Μαρκέτου με μια μεγάλη εμφάνιση στο ντέρμπι με την Α.Ε.Κ., έστω και αν έφυγε με άδεια χέρια, το περασμένο Σάββατο στα Φαρακλάτα, έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και πηγαίνει στις Κεραμειές για να διεκδικήσει το τρίτο από τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης. (Τα άλλα δυο είναι ήδη στα χέρια Α.Ε.Κ. και Σάμης μετά την πρόκριση τους επί των Εθνικού-Φωκάτων αντίστοιχα).
Πρόβλημα για τους γηπεδούχους η απουσία του Αρμάντο ο οποίος είναι τραυματίας. Το ίδιο αντιμετωπίζουν και οι φιλοξενούμενοι με τον τραυματία Λούλουδα που μάλλον δεν προλαβαίνει! Κατά τα άλλα οι δυο προπονητές αναμένεται να παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν για την πρόκριση που θα φέρει την ομάδα τους στους «4» του τοπικού κυπέλλου, παραμένοντας στον ένα από τους στόχου της.
Πως έφτασαν ως εδώ για να συναντηθούν μεταξύ τους οι δυο ομάδες:
Το πρώτο παιχνίδι, όπως προαναφέραμε, είχε ολοκληρωθεί στον Άγιο Αντώνη ισόπαλο χωρίς με σκορ (0-0).
Παγκεφαλληνιακός: Με δυο νίκες επί των Ομαλών στις Κεραμειές 2-0 σαν γηπεδούχος και 4-1 σαν φιλοξενούμενος.
Παλληξουριακός: Πέρασε χωρίς αγώνα στον Β΄γύρο αφού ήταν ο τυχερός της κληρωτίδας.
Φαβορί:Ματς ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα. Και οι δυο ομάδες έχουν δικαίωμα να πιστεύουν σε πρόκριση στους «4» τους θεσμού.
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Μαγουλάς και Χρ. Αβάζαρος.
Ο επόμενος αγώνας που θα κλείσει και τη σειρά είναι ανάμεσα σε Εικοσιμία-Διλινάτα, προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τετάρτη 27/1/2016 στις 3 μ.μ. στις Κεραμειές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου