Τετάρτη, Ιανουαρίου 20

Αχτύπητη στη θέση "1" η Εικοσιμία με τη σημερινή και πολύ σημαντική της προσθήκη


Μετά τις ακαδημίες του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, τα Διλινάτα, την Κ-15 του Αστέρα Τρίπολης πέρυσι και φέτος μέχρι σήμερα την Κόρινθο και τις μικτές Κορινθίας, έκλεισε προς το παρόν, ένα κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία, εκτός Κεφαλονιάς και επιστρέφει στο τοπικό ποδόσφαιρο, αυτή την φορά για να φορέσει την φανέλα με το «1» στην πλάτη και τα χρώματα της Εικοσιμίας, στην οποία σήμερα υπέγραψε το νέο του δελτίο και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για αυτήν, από εδώ και πέρα.
Πρόκειται για τον νεαρό 15χρονο, αλλά με τεράστιες εμπειρίες και πλούσιο ταλέντο τερματοφύλακα Βαγγέλη Πετεινάτο.
Ο Βαγγέλης προτίμησε την πρωτοπόρο παρότι είχε πολλές προτάσεις και από άλλες ομάδες του νησιού.
Ο νεαρός τερματοφύλακας ήταν για πολλά χρόνια βασικός τερματοφύλακας των μικτών, ενώ είχε και αρκετές συμμετοχές με την περιφερειακή ομάδα.
Το σίγουρο είναι ότι μαζί με τους ήδη υπάρχοντες τερματοφύλακες στην ομάδα τον έμπειρο Γιαννά και τον επίσης νεαρό Κολυβά, συγκροτούν μια τριπλέτα που δύσκολα θα συναντήσεις σε τοπικό επίπεδο. 
Το πιο σημαντικό, εκτός της μεγάλης αξίας του συγκεκριμένου τερματοφύλακα, που ίσως να είναι και η βασική αιτία που η Εικοσιμία έτρεξε το θέμα αυτής της μεταγραφής, η ηλικία του Πετεινάτου, ο οποίος θα αγωνίζεται σαν «μικρός» με αποτέλεσμα να «αδειάζει» θέση από τις βασικές γηπέδου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου