Τρίτη, Ιανουαρίου 19

Ενισχύεται σημαντικά ο Πυλαριακός με δυο δυνατές μεταγραφές


Δυο πολύ σημαντικές μεταγραφές πραγματοποίησε σήμερα ο Πυλαριακός στην προσπάθεια που θα δώσει για τη «μεγάλη» μάχη και την παραμονή του στην Α’ κατηγορία, στα εναπομείναντα 7 παιχνίδια του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.
Ο Πυλαριακός σχεδόν από την αρχή του πρωταθλήματος βρίσκεται ουραγός του βαθμολογικού πίνακα χωρίς να έχει καταφέρει μέχρι τώρα να έχει στο ενεργητικό του ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.
Έτσι λοιπόν διοίκηση και προπονητής, που πιστεύουν σε αυτή την ομάδα, δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια και όπως είναι φυσιολογικό κάνουν τα πάντα, έστω και τώρα, προκειμένου να ανατρέψουν την διαγραφόμενη κατάσταση και ο Πυλαριακός τη νέα περίοδο να συνεχίσει να αγωνίζεται στη «μεγάλη» κατηγορία!
Ο λόγος για δυο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές από τον... γείτονα Α.Ο. Σάμης που αναμένεται να βοηθήσουν το Σύλλογο της Πυλάρου να ξαναβρεί την χαμένη του «ταυτότητα» και στο τέλος να πετύχει το σχεδόν ακατόρθωτο. 
Πρόκειται για τον Κώστα Άννινο-Χωραφά και τον Διονύση Τουλάτο.
Ο πρώτος αγωνίζεται στην επίθεση και είναι ένας από τους πολύ καλούς επιθετικούς που διαθέτει το τοπικό ποδόσφαιρο. Ο δεύτερο είναι μεσοεπιθετικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου