Κυριακή, Ιανουαρίου 31

Παρουσία του Μητροπολίτη κ.κ. Δημητρίου η σημερινή κοπή της πίτας του Παγκεφαλληνιακού (Φωτορεπορτάζ)


Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο, στο Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ. Κεφαλονιάς, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παγκεφαλληνιακού, παρουσία του Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κ.κ. Δημητρίου, του Δ.Σ., του προπονητή της ομάδας Θ. Βουκελάτου, των ποδοσφαιριστών και των φίλων της.
Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη με τον Γ. Βασιλάκη να απευθύνει χαιρετισμό και ευχές στους καλεσμένους, μιας και όπως είπε ο πρόεδρος κ. Α. Μαγδαληνός δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση λόγω ενός μικρού προβλήματος υγείας.
Επίσης παρέδωσε στον Μητροπολίτη ένα βιβλίο με την ιστορία του Παγκέ λέγοντας του ότι του προσφέρεται προκειμένου να μάθει την ιστορία αυτής της ομάδας που είναι η παλαιότερη στο νησί μας!
Στους παρευρισκόμενους μίλησε ο Μητροπολίτης μας, που ζήτησε από όλους, εκτός από το σώμα να γυμνάζουμε και την ψυχή μας, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. Κ. Β. Μαζαράκης, ο οποίος τόνισε ότι μετά τις εκλογές της Ε.Π.Ο. θα τιμηθεί ο ιστορικός Παγκεφαλληνιακός από την Ομοσπονδία.
Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης αφού ευλόγησε τις πίτες της ομάδας μαζί με τον Γ. Βασιλάκη αλλά και τον πρόεδρο της Ε.ΠΣ.Κ.Ι. πραγματοποίησαν την κοπή τους.
Τίμησαν με την παρουσία τους εκτός του Προέδρου της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και ο αντιπρόεδρος κ. Θ. Βαλσαμής.
Τα 6 φλουριά που υπήρχαν αντιστοιχούσαν σε δώρα που δόθηκαν στη συνέχεια στους τυχερούς και ήταν προσφορά των καταστηματαρχών του Αργοστολίου στην ομάδα.
Και του χρόνου πάλι όλοι μαζί!
Φωτορεπορτάζ από την κοπή















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου