Κυριακή, Ιανουαρίου 31

Πολύ όμορφο και "ζεστό" κλίμα στην κοπή της πίτας των Διλινάτων (Φώτο)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο, το βράδυ στο κατάμεστο από φίλους της ομάδας κέντρο «Κούτουπας» στις Άμμες η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Διλινάτων.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ομάδας του «Μεγάλου Χωριού» Κ. Βαρτελάτος, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, έκανε έναν μίνι απολογισμό για την περσινή χρονιά, από τις πιο πετυχημένες της ομάδας αφού κατέκτησε το τοπικό κύπελλο, τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας και πολύ περισσότερο η εκπροσώπηση του τοπικού ποδοσφαίρου στην συνέχεια του θεσμού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας που αντικειμενικά ήταν απόλυτα πετυχημένη.
Επίσης ο πρόεδρος της ομάδας ευχαρίστησε του χορηγούς της εκδήλωσης που ήταν:
Τζωρτζάτος τυροκομικά, Βικάτος Αρτοποιείο, Αντ. Χαραλαμπέλης Αρτοποιείο «Τρίτη γενιά», Τα κρεοπωλεία Αργοστολίου, το κέντρο «Κούτουπας» για την παραχώρηση της αίθουσας και τον Φώτη Κουνάδη, ο οποίος είναι ο βασικός υποστηρικτής της παιδικής ομάδας των Διλινάτων.
Στη συνέχεια έγιναν οι παρακάτω απονομές και τιμητικές διακρίσεις.
Στην παιδική ομάδα του Συλλόγου που στο περυσινό πρωτάθλημα αυτής της κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. έφτασε στον τελικό!
Στον Τ. Μύρτο που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, τον Γ. Βικάτο για την προσφορά του στην ομάδα σαν αθλητής αλλά και για τις τωρινές του υπηρεσίες και τον Μ. Βαρτελάτο για την πολύτιμη και αφιλοκερδή προσφορά του στην αποκατάσταση των τραυματιών ποδοσφαιριστών.
Στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή στις δυο πίτες που υπήρχαν στο τραπέζι από τον Κ. Βαρτελάτο και τον Φ. Κουνάδη.
Το πρώτο φλουρί έτυχε στο κομμάτι της κ. Αναστασίας Παπαδάτου και σε αυτό αντιστοιχούσε δώρο 50€.
Το δεύτερο στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιάννη Κουνάδη με το 50€ να δίνεται από τον ίδιο δωρεάν στην ομάδα!
Στην συνέχεια το κέφι άναψε για τα καλά και σειρά πήραν οι χοροί και οι ζεμπεκιές.
Ευχάριστη νότα η παρουσία του χορευτικού του Πολιτιστικού συλλόγου Διλινάτων που χόρεψε τοπικούς χορούς και μάλιστα καταχειροκροτήθηκε.
Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας.
Την εκδήλωση των Διλινάτων τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Β. Γασπαράτος, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ε. Μαζαράκης, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. Θέμης Βαλσαμής, ο πρόεδρος της Ε.Ε.Π. & Κ.Ε. της ίδιας Ένωσης κ. Γερ. Καραντινός, ο Λιμενάρχης κ. Γ. Καλιτσουνάκης και ο πρόεδρος των Φωκάτων Ν. Φωκάς.
Και του χρόνου όλοι και πάλι εδώ!
Φώτο από την κοπή της πίτας των Διλινάτων












































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου