Κυριακή, Ιανουαρίου 31

Μεγάλη νίκη του Α.Σ.Κ.... Έσπασε το αήττητο της πρωτοπόρου Ε.Α.Π. (Φωτορεπορτάζ)


Στην Κεφαλονιά σταμάτησε το «τρένο» της Ε.Α.Π. και στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου, αφού η ομάδα του Α.Σ. Κεφαλονιά σήμερα το μεσημέρι ήταν η μεγάλη νικήτρια με σκορ 59-51!
Στην αρχή του αγώνα τίποτε δεν έδειχνε ότι θα υπάρξει μια τέτοια εξέλιξη. Οι φιλοξενούμενοι από την Πάτρα μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και αιφνιδίασαν την ομάδα της Κεφαλονιάς δημιουργώντας ένα σερί που άγγιξε το 0-13!!
Τελικά με πολύ «θράσος», παλικαρίσιο πάθος, εγωισμό και άμυνα από «γρανίτη», η ομάδα του Α. Κολυρόπουλου, θα διαψεύσει το γεγονός που πήγαινε να δημιουργηθεί και θα αλλάξει τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα της Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η.. Σίγουρα με όλα αυτά και την μεγάλη προσπάθεια των παικτών, η ομάδα μας άξιζε μια τόσο μεγάλη νίκη.
Η ήττα αυτή από τον Α.Σ.Κ., «πλήγωσε» τον πρώην προπονητή της, Γ. Σκορπολίθα, που του άρπαξε το αήττητο και τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το νησί με το πρώτο φετινό «κίτρινο» Φ.Α..
Διαιτητές: Καρπάνος – Αθανασόπουλος
Διαιτητές: 12-21, 28-29, 40-40, 59-51
Α.Σ.Κ. (Κολυρόπουλος): Κορακιανίτης 10 (1), Μπαχός 13 (2), Θεοδωράτος 9 (1), Καλαφάτης, Γεμενετζής 3 (1), Βαρβαρίγος 2, Βαλλιανάτος 16, Καβαλλιεράτος 6 (1).
Ε.Α.Π. (Σκροπολίθας): Κιουτσούκαλης 3, Λαμπρόπουλος 5, Καλπακής 8 (2), Σταυρόπουλος, Κόλλιας 8 (1), Μητσιμπόνας 12, Φωτιάδης 2, Πίκιος 3 (1), Σαμαράς 4, Αγγελόπουλος 9.
Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου