Παρασκευή, Ιανουαρίου 22

Η Pre game 7ης αγωνιστικής πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας



Συνέχεια το Σαββατοκύριακο στην Β' κατηγορία με την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος και με αγώνες που είναι πραγματικά ντέρμπι, ενώ το βαθμολογικό τους ενδιαφέρον είναι μεγάλο
Φτάσαμε 4 μόλις στροφές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και η κατάσταση για όλες τις ομάδες αρχίζει να.... σοβαρεύει. Πλέον κάθε χαμένος βαθμός μειώνει τις πιθανότητες κάποιων ομάδων να κερδίσουν θέση στην 4αδα.
Είναι μια σημαντική αγωνιστική για όλους αφού τα αποτελέσματα της μπορεί να κρίνουν πολλά για το μέλλον τους.
Η αυλαία ανοίγει το Σάββατο με δυο παιχνίδια. Στο Ληξούρι, στον Άγιο Αντώνη, ο πρωτοπόρος Εθνικός φιλοξενεί τους δεύτερους και αήττητους Πρόνους. Με νίκη ή ισοπαλία, δύσκολα θα χάσει την πρωτιά στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια. Οι Πρόννοι πάνε στον Άγιο Αντώνη να διατηρήσουν το αήττητο και να διεκδικήσουν τη νίκη που θα τους κάνει φαβορί για την πρωτιά στην τελική τετράδα.
Την  ίδια ώρα σε ένα ακόμη πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στα Τζανάτα, ο Ηρακλής φιλοξενεί την Έρυσσο με τις δυο ομάδες να παίζουν πολλές, αν όχι όλες, από τις πιθανότητες που διατηρούν για είσοδο στην τελική 4αδα!
Η συνέχεια την Κυριακή, όπου στις Κεραμειές, σε ένα επίσης σημαντικό παιχνίδι, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς παίζει τα "ρέστα" του με αντίπαλο τα Ομαλά. Με νίκη βάζει φωτιά στο πρωτάθλημα, με ήττα μάλλον χάνει το όνειρο.
Τα Ομαλά από την άλλη στην 3η θέση θέλουν νίκη για να ανέβουν περισσότερο βαθμολογικά, αλλά και να φτάσουν πολύ κοντά στην επιτυχία της εισόδου τους στην τελική τετράδα και τη συμμετοχή τους στα playoffs.
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  23-1-2016 ώρα:  15:00
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Α.Ο. Εθνικός Κεφ/νιάς – Α.Ο. Πρόννοι
Μαγουλάς
Σπύρος
Θανάσης Ε.
Αβάζαρος Χρ.

2.

Σάββατο  23-1-2016 ώρα:  15:00
Δημοτικό Τζανάτων
Α.Ο. Ηρακλής Πρόν. – Α.Ο. Ερύσσου

Σούλα
Έρβιν

Χρηστάτος Σπ.
Τούρλος

3.

Κυριακή   24-1-2016 ώρα:  11:00
Δημοτικό Τζανάτων
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς – Α.Σ. Ομαλά 

Μαγουλάς
Σπύρος

Τούρλος Π.
Σούλα Ε.

                         
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδα
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
6
13 - 03
15
2.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
6
08 - 03
12
3.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
6
08 – 08
07
4.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
6
09 - 11
06
5.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
6
05 – 14
04
6.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
6
06 – 10
03
Ο Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2  βαθμούς
                         
Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
                                                        
Μεγάλο παιχνίδι στον Άγιο Αντώνη.... Κρίνεται κατά πολύ η πρωτιά
Με το μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής, αύριο το απόγευμα στις 3 μ.μ. στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι και τον πρωτοπόρο Εθνικό να φιλοξενεί τους δεύτερους και αήττητους Πρόννους, ανοίγει η αυλαία του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας, με ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που ουσιαστικά μπορεί να κρίνει ακόμη και την πρωτιά της κανονικής περιόδου.
Οι πρωτοπόροι με 5 νίκες και μια ήττα στα έξι μέχρι τώρα παιχνίδια τους και στην «παρθενική» τους εμφάνιση στο τοπικό ποδόσφαιρο έχουν μια αξιόλογη πορεία και δείχνουν ικανοί με το «καλημέρα» να γίνουν το «αφεντικό» της κατηγορίας.
Οι Πρόννοι αήττητοι μέχρι σήμερα και δεύτεροι στην βαθμολογική κατάταξη, είχαν την ατυχία να φέρουν κάποιες ισοπαλίες εκτός προγράμματος με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτή η διαφορά.
Είναι μια ομάδα αρκετά δουλεμένη, με στόχο να είναι έτοιμη στα δύσκολα (Playoffs) και δείχνει ικανή να πετύχει τον στόχο και την επάνοδο της στην Α΄κατηγορία.
Θεωρούμε ότι είναι ένα παιχνίδι μεταξύ δυο από εκ των κορυφαίων ομάδων της κατηγορίας και για αυτό το περιμένουμε σαν ντέρμπι. Τις δυο ομάδες αποφασισμένες για το τρίποντο που θα δώσει ψυχολογικό αλλά και βαθμολογικό πλεονέκτημα για τη συνέχεια.
Αποτέλεσμα αγώνα πρώτου γύρου: Οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει με σκορ 1-0 στα Τζανάτα.
Θέση:Γηπεδούχοι  - φιλοξενούμενοι 2η.
Διαιτητής ο κ. Σ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Θανάση και Χ. Αβάζαρο. 
                         
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ 
                                                    
Παίζουν τα ρέστα τους οι γηπεδούχοι..... Έτοιμοι για το "2" 4αδας οι Έρυσσος
Την ίδια ώρα στα Τζανάτα Ηρακλής-Έρυσσος παίζουν για μια θέση στην τελική 4αδα με τους γηπεδούχους να «καίγονται» περισσότερο αφού με οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός της νίκης τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται «θολά» για τη συμμετοχή τους στα playoffs.
Αντίθετα με νίκη καταλαμβάνουν θέση 4αδας, εκτοπίζοντας παράλληλα τον αντίπαλο τους από την 4η θέση, την οποία σε μια τέτοια περίπτωση θα καταλάβουν οι ίδιοι.
Η ομάδα από τους Πρόννους με μια μέτρια παρουσία αλλά και πολλές ατυχίες, παρουσιάζεται με πολλά σκαμπανεβάσματα, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να βρίσκεται αυτή την στιγμή, μεταξύ 6ης και 5ης θέσης. 
Σε άλλα πρωταθλήματα βέβαια δεν θα μιλάγαμε για 4αδα, όμως με τους λίγους αγώνες που υπάρχουν σε αυτό της Β’ τοπικής κατηγορίας, κάθε ομάδα δικαιούται να ελπίζει μέχρι τελευταία στιγμή ότι μπορεί να πετύχει τη νίκη που θα της δώσει τη συμμετοχή σε αυτήν!!
Από την άλλη η Έρυσσος με μια καλή παρουσία και το κυριότερο ανταγωνιστική σε όλα της τα παιχνίδια, βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και βλέπει αισιόδοξα τη συμμετοχή της για 2η συνεχόμενη χρονιά στα playoffs.
Όσον αφορά το παιχνίδι, πέραν της ποιότητας των δυο ομάδων και μόνο το τεράστιο βαθμολογικό του ενδιαφέρον, το κάνει ντέρμπι. Έτσι και εμείς το αναμένουμε, μιας και θεωρούμε, ότι κατά ένα ποσοστό, το αποτέλεσμα του, θα κρίνει την παρουσία της μιας εκ των δυο ομάδων στην τελική 4αδα!
Αποτέλεσμα αγώνα πρώτου γύρου: Οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει με σκορ 5-2 στα Μακρυώτικα.
Θέση:Γηπεδούχοι 5η - φιλοξενούμενοι στην 4η θέση.
Διαιτητής ο κ. Ε. Σούλα με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Χρηστάτο και Π. Τούρλο.
                         
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
                                                      
Δυνατό ντέρμπι στις Κεραμειές...... Για τον Π.Α.Ο. είναι οριακό 
Τέλος η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή το πρωί και ώρα 11:00, όπου στις Κεραμειές σε ένα επίσης σπουδαίο παιχνίδι ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, τυπικά γηπεδούχος, φιλοξενεί τα Ομαλά σε ένα υψηλού βαθμολογικού ενδιαφέροντος ντέρμπι και για της δυο ομάδες.
Συγκεκριμένα για τους γηπεδούχους αποτελεί ίσως το τελευταίο τους «χαρτί» για συμμετοχή στα playoffs του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, αφού βρίσκονται στην τελευταία θέση με 3 μόλις βαθμούς και με νίκη, σε συνδυασμό και άλλων αποτελεσμάτων μπορούν να πλησιάσουν την 4αδα και στη συνέχεια να διεκδικήσουν το όνειρο.
Για τους τυπικά φιλοξενούμενους, που αρχίζουν τελευταία να συνέρχονται, μια πιθανή νίκη θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στους Πρόννους και θα έχουν την δυνατότητα στη συνέχεια να τρέξουν για το καλύτερο πλασάρισμα. Σε περίπτωση άλλου αποτελέσματος μια τέτοια πιθανότητα πρέπει να ξεχαστεί με τον κίνδυνο για τα χειρότερα να είναι τουλάχιστον βαθμολογικά πιθανός.
Και εδώ, όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής «μυρίζει» ντέρμπι και κάπως έτσι μπορεί να εξελιχθεί! Εμείς αναμένουμε, ένα δυνατό παιχνίδι που θα κρατήσει την αγωνία σε όλη τη διάρκεια του.
Αποτέλεσμα αγώνα πρώτου γύρου: Είχαν επικρατήσει οι γηπεδούχοι με σκορ 2-1 στο ίδιο γήπεδο.
Θέση:Γηπεδούχοι 6η - φιλοξενούμενοι .           
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Τούρλο και Ε. Σούλα.
                         
Οι σκόρερ

α/α
Ονομ/νυμο ποδοσφαιριστή
Ομάδα
Γκολ
1.
TOROMANI AMARILDO
A.O. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ
4
2.
ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ-ΛΕΩΝΙΔΗΣ ΚΩΝ.
A.O. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ
4
3.
ΠΕΡΑΜΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΑΟ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
4
4.
ΒΑΛΣΑΜΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΑΟ ΕΡΥΣΣΟΥ
3
5.
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΣ ΟΜΑΛΑ
3
6.
ΣΤΑΒΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
3
7.
ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ
2
8.
ΜΠΑΜΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΟ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
2
9.
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΑΟ ΕΡΥΣΣΟΥ
2
10.
ΤΖΑΚΗΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ
ΑΣ ΟΜΑΛΑ
2
* Ακολουθούν αρκετοί ποδοσφαιριστές με ένα γκολ
                         
Η επόμενη αγωνιστική 8η  30-31/1/2016)
α/α
Αγώνας
1.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
2.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
3.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου