Κυριακή, Ιανουαρίου 24

Γερά στην διεκδίκηση θέσης 4αδας ο Ηρακλής


Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ  1-0
                                                    
Κρατούσε ρόπαλο ο Ηρακλής... Νίκησε στα Τζανάτα 1-0 την Έρυσσο
Με ένα πολύ σημαντικό, ίσως το σημαντικότερο φετινό του τρίποντο πήρε στα Τζανάτα σήμερα το απόγευμα ο Ηρακλής αφού επικράτησε της Ερύσσου με σκορ 1-0 στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά και ένα αγώνα παραπάνω.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο με λίγες φάσεις και έγινε πάνω σε έναν βαρύ και ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο «γερόλυκος» Λ. Βανδώρος που μπήκε σαν αλλαγή στο 65’ και κατάφερε να κερδίσει την κόκκινη κάρτα του Tavani G. αλλά και να σερβίρει το γκολ της μεγάλης νίκης της ομάδας τους στον Διαμαντάτο, βάζοντας «φωτιά» στο γήπεδο και την κερκίδα!
Το παιχνίδι ήταν σχεδόν ισορροπημένο και τους γηπεδούχους ελαφρώς καλύτερους και να διαμαρτύρονται μάλιστα για δυο πέναλτι.
Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να απειλήσουν με μακρινά σουτ που τελικά δεν έβρισκαν στόχο.
Φάσεις και γκολ
Ο Ηρακλής πριν την επίτευξη του «χρυσού» γκολ έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 15’ με τον Δημητράτο από πολύ κοντά μετά την σέντρα του Καμπίτση, να πλασάρει, τον Σιμάτο να βρίσκει την μπάλα με τα ακροδάχτυλα αυτή να βρίσκει στο δοκάρι και στη συνέχεια αν απομακρύνεται από τους αμυντικούς της Ερύσσου.
Στο 75’ η Έρυσσος θα συνεχίσει με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού ο Tavani G. θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα για ένα σκληρό φάουλ πάνω στον Λ. Βανδώρο.
Το γκολ που έδωσε βαθμούς και ελπίδες στους γηπεδούχους την στιγμή που όλα έδειχναν ότι το «Χ» τα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, θα πετύχει στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 94’ Ο Διαμαντάτος με κεφαλιά ο οποίος προλαβαίνει την έξοδο του Σιμάτου, μετά από ωραία εκτελεσμένο φάουλ από πλάγια του Λ. Βανδώρου.
Διαιτητής ο κ. Ε. Σούλα με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Χρηστάτο και Π. Τούρλο.
Οι συνθέσεις
Ηρακλής:(Γ. Γιαννάκης), Κρητικός, Ραπάι, Μαράτος, Τότολος, Δημητράτος Ε., Στάβερης Νικ., Καμπίτσης Γερ., Ρασσιάς Γ., Σπαθής, Στάβερης Κυρ., Καμπίτσης Δημ..
Έρυσσος:(Γ. Κατσαμπίρης), Σιμάτος, Καψάλης Χρ., Διακάτος, Tavani G., Γιαννάτος, Καψάλης Διον. (55’ Μπέλλος), Καράβελας, Παπαδημητράτος (55’ λ.τ. Μπάστας), Μαζαρακιώτης (90’ Στεφάνι), Μακαντάνης, Παππάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου