Τετάρτη, Ιανουαρίου 27

Νέο Δ.Σ. στο Σύλλογο Δρομέων.... Πρόεδρος η Βάνια Σαμόλη


Την Τρίτη 26/1/2016 και ώρα 7.30 συγκεντρώθηκαν στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Αργοστολίου, μετά από πρόσκληση των μελών  του Συλλόγου Δρομέων Κεφαλονιάς που πλειοψήφησαν (με ισοψηφία), τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου- που εκλέχθηκαν  στις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα τις 23/1/2016 στην ΠΕ Κεφαλληνίας -, προκειμένου να συγκροτηθούν σε Σώμα.
Με ομόφωνη απόφαση  των μελών του ΔΣ, η κατανομή των θέσεων οφείλει να σέβεται απολύτως την σειρά κατάταξης των υποψηφίων μελών όπως την καθόρισε το εκλογικό σώμα, εκτός και εάν κάποιο μέλος  κωλύεται ή  επιθυμεί κάποια διαφορετική αρμοδιότητα (από αυτήν που τοποθετείται βάσει των ψήφων που έλαβε στη  Γ.Σ.)  ή οποία και θα του ανατίθεται μετά από την σύμφωνη γνώμη και των υπόλοιπων μελών.
Με βάση τα παραπάνω προέκυψε η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου μας ως ακολούθως:
Πρόεδρος: ΣΑΜΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αντιπρόεδρος και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων:  ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΩΚΑ
Γ. Γραμματέας: ΜΕΜΗ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
Ειδικός Γραμματέας : ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ
Ταμίας και έφορος: ΠΑΡΙΣΗΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
Αναπληρωτής Ταμίας: ΚΟΥΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
Μέλη: Αγγελική Κουρή, Καππάτος Διονύσιος, Στεφανάτος Σπύρος
Ως νέο ΔΣ θα θέλαμε ειλικρινά να σας ευχαριστήσουμε για την εκλογή μας αν και πιστεύουμε ότι η προσφορά και δει σε κοινωφελείς προσπάθειες δεν έχει σχέση τόσο με την θέση  όσο με την στόχευση και τη διάθεση για εργασία όλων εμάς, που σήμερα αποτελούμε το συμβούλιο και όλων εσάς που μας υποστηρίξατε τώρα και θα συμμετέχετε αύριο στις  όποιες προσπάθειες μας.
Η ενεργός παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη, προκειμένου να εκφράσετε, τις ιδέες, τις ανάγκες και τους προβληματισμούς σας και να μας βοηθήσετε να πραγματοποιήσουμε αυτά που ως μέλη, αθλητές και συμπολίτες μας, επιθυμείτε να υλοποιηθούν από τον σύλλογό μας.
Δεν θεωρούμε ότι είμαστε αυτοί που αποφασίζουν για τα μέλη του συλλόγου μας αλλά αυτοί που εκτελούν τις αποφάσεις των μελών τους, δίνοντας βήμα, ρόλο και θέση σε οποιονδήποτε προτείνει ή μπορεί να συνεισφέρει σε σημαντικές ή καινοτόμες πρωτοβουλίες αλλά και σε οτιδήποτε αναλαμβάνουμε καθώς και να μας υποδείξει τα λάθη μας. Σας ευχαριστούμε και πάλι  που μας τιμήσατε με την ψήφο σας.
Για όσους δεν είστε μέλη και επιθυμείτε  να μοιραστείτε μαζί μας τις ιδέες σας επικοινωνήστε με το τηλ. 6977050224 προκειμένου να ενημερώνεστε για τα επικείμενα Δ.Σ. για να καταθέσετε τις απόψεις σας, για θέματα δημοσίων σχέσεων, ομαδικών συμμετοχών σε αγωνιστικά δρώμενα επικοινωνείτε με το τηλ. 6970992915 και για νέες εγγραφές, χορηγίες και θέματα οικονομικής φύσεως επικοινωνείτε με το τηλ. 6977533958.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                          Ε. Σαμόλη                                          Μ.Καλαφάτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου