Σάββατο, Φεβρουαρίου 11

Με το "δεξί" ο Α.Ο.Κ.Ι...... "χτύπησε" στο Σταυρό τον Οδυσσέα 3-2 στην πρεμιέρα της Β' κατηγορίας (Εικόνες)

Με το δεξί και δυναμικό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για τη νέα περίοδο ο Α.Ο.Κ.Ι., αφού στη σημερινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος της «μικρής» κατηγορίας, στο Δημοτικό Σταυρού, θα επικρατήσει του γηπεδούχου Οδυσσέα με σκορ 3-2!

Σε ένα πρωτάθλημα, μόλις τριών ομάδων και συνολικά 12 αγώνων στην κανονική περίοδο (4 για κάθε ομάδα), κάτι που ουσιαστικά προσφέρει ελάχιστα, εκτός της συμμετοχής των παιδιών πράγματα, κάθε κερδισμένος πόντος είναι χρυσάφι πόσο μάλλον, όταν αυτό επιτυγχάνεται στην πρεμιέρα, στην έδρα του αντιπάλου και σίγουρα δίνει εκτός των βαθμών και πολύ καλή ψυχολογία για τη συνέχεια.

Σε γενικές γραμμές, όπως συνήθως γίνεται στην πρεμιέρα και περιμέναμε, στο «Ν. Ραυτόπουλος» στο Σταυρό έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον και ισορροπημένο παιχνίδι με αγωνία, ανατροπές και εναλλαγές στο σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι, με την επιστροφή τους στην ενεργό αγωνιστική δράση, ύστερα από εφτά χρόνια, θα κάνουν το καλύτερο ποδαρικό και θα βάλουν βάσεις για την πρωτιά της κανονικής περιόδου και το πλεονέκτημα των +4 που δίνει η θέση αυτή.

Φάσεις και γκολ

Οι γηπεδούχοι, θα προηγηθούν στο σκορ στο 13’ με τον Α. Μετσάνι να βγαίνει στην κόντρα από αριστερά και απέναντι από τον Αλυσανδράτο να πλασάρει εύστοχα και να στέλνει την μπάλα στην απέναντι γωνία και στα δίχτυα για το 1-0.

Η ισοφάριση και το 1-1 θα έρθει με τη συμπλήρωση 22’ στο παιχνίδι, με πολύ ωραίο μακρινό σουτ του Δημ. Πολλάτου.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μισού, οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν την ανατροπή και θα προηγηθούν 1-2.

Ύστερα από ωραίο ομαδικό συνδυασμό από δεξιά, ο Βλάντι θα βγάλει την σέντρα στο σημείο περίπου του πέναλτι και ο Ρεπούσης με ωραίο πλασέ στην έξοδο του Γαϊλά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Αυτό το 1-2 θα είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’, οι «κιτρινόμαυροι» από τη Βόρεια Ιθάκη θα ισοφαρίσουν το σκορ σε 2-2, όταν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων δεν θα μπορέσουν να διώξουν, η μπάλα που θα μείνει κολλημένη στη μικρή περιοχή και ο έμπειρος Π. Κουτσουβέλης, δεν θα έχει πρόβλημα να την στείλει στα δίχτυα.

Στο 69’ οι «μελανόλευκοι» του Αργοστολίου θα ανακτήσουν εκ νέου το προβάδισμα και θα πετύχουν το 2-3, μετά την ωραία ατομική ενέργεια του Δ. Πολλάτου από δεξιά, την σέντρα στην περιοχή και τον Ρεπούση με ωραία κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Γαϊλά, επιτυγχάνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και το καθοριστικό, όπως αποδείχθηκε νικητήριο τέρμα της ομάδας του.

Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι έριξαν το βάρος στην άμυνα, ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν με μεγάλες μπαλιές να φτάσουν επικίνδυνα στην περιοχή του Αλυσανδράτου, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Έτσι, ο Α.Ο.Κ.Ι. θα αποχωρήσει από την Ιθάκη με μια πολύ σημαντική νίκη.

Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τον κ. Α. Βουτσινά και την κ. Κ. Χαρίση.

Οι συνθέσεις

Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Πάστρας (λ.τ. 12' Γαϊλάς), Μαλιακρίδας Μ., Plepi E., Φατούρος (46' Μαλιακρίδας Κ.), Τσίρος (89' Καραβίας Σ.), Plepi B. (88' Βασιλόπουλος), Προσαλέντης Π., Μετσάνι, Κουτσουβέλης, Προσαλέντης Ν., Cela.

Α.Ο.Κ.Ι.:(Δ. Ζησιμάτος), Αλυσανδράτος, Βλάντι, Μπούκας, Πολλάτος Δ., Θεοδωράτος, Πλατανίτης (46’ Καραχρήστος), Ρεπούσης (89’ Marku), Σπυράτος, Σταθάτος (46’ Πίρρα), Τσιλιμιδός, Χοτζάι (46’ Αραβαντινός).

Παρακάτω εικόνες από τη σημερινή πρεμιέρα

















Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου