Σάββατο, Φεβρουαρίου 4

Βλέπει 4αδα ο Πυλαριακός... 3-0 στο Αργοστόλι τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

Σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, κυρίως από την πλευρά φιλοξενούμενων, σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, ο Πυλαριακός, συνεχίζοντας τις επιτυχίες και την ανοδική του πορεία, θα κατακτήσει μια σημαντική νίκη επί του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 3-0!

Έτσι, σε συνδυασμό με την ήττα των Πρόννων στον Καραβόμυλο από την Σάμη, θα ανέβει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και μένει ολοζώντανος στο «κόλπο» της συμμετοχής του στην τελική 4αδα.

Αντίθετα ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, θα παραμείνει στην προτελευταία θέση με την διαφορά ναι μεν να είναι αρκετά σοβαρή και στους +7 από τον ουραγό Αστέρα Ληξουρίου, όμως δεν μπορεί να είναι ασφαλής για τη συνέχεια και τους 7 υπόλοιπους αγώνες, αφού όλα μπορούν να συμβούν, σε σχέση με την παραμονή του στην Α’ κατηγορία.

Η ομάδα του Κ. Βιτωράτου, καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, είχε την κατοχή, κυκλοφόρησε μπάλα, δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές στην αντίπαλη εστία, πέτυχε τρία τέρματα και πήρε μια δίκαιη όσο και σπουδαία για το μέλλον της νίκη.

Οι «πράσινοι», μετά την αποχώρηση των Τσάκου-Μπάμπη στις τελευταίες μεταγραφές, οι οποίοι ενισχύουν πλέον τους Πρόννους, προσπάθησαν, αλλά δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν τελικά κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Κάποια μικρά καλά διαστήματα που είχαν στο παιχνίδι δεν έφτασαν για να πάρουν κάτι καλύτερο από το σημερινό τους παιχνίδι.

Φάσεις και γκολ

Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι με τη συμπλήρωση 15’ για τους γηπεδούχους και το δυνατό σουτ του Ντότσι, μέσα από την περιοχή να στέλνει την μπάλα άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βρεττού.

Στο 19’ ο Πυλαριακός θα πάρει κεφάλι στο σκορ και θα προηγηθεί 0-1.

Συγκεκριμένα, μετά από λάθος των γηπεδούχων στο χώρο του κέντρου, η μπάλα μέσω του Θωμαΐδη θα φτάσει δεξιά στον Μαρούλη, ο οποίος θα δώσει παράλληλα στην περιοχή για τον αμαρκάριστο Μπαλάσκα και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ένα σουτ του Θωμαΐδη στο 23’, μετά την πάσα του Κλειτογιάννη, θα στείλει την μπάλα να περάσει, σύριζα άουτ από το δεξί δοκάρι του Καρλή.

Νέα καλή στιγμή για τους «κυανέρυθρους» στο 30’, όταν στην πολύ έξυπνη πάσα του Μαρούλη ο Μπαλάσκας από πολύ καλή θέση, πιεζόμενος από τον Ρασσιά θα στείλει στο σουτ που επιχειρεί την μπάλα άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια θα χαθεί για τους γηπεδούχους στο 33’. Ο Ξενίδης θα βγάλει το νεαρό Κοραμπάτο στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων απέναντι από τον Βρεττό, όμως ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Π.Α.Ο. δεν κάνει καλό πλασέ στην κίνηση και έτσι θα στείλει την μπάλα στα χέρια του Βρεττού.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μισό του αγώνα και με τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ 0-1, οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 47’ θα πετύχουν το 0-2. Ένα γκολ που ουσιαστικά «κλείδωνε» και τη νίκη τους στο σημερινό παιχνίδι.

Ο Σπ. Αλυσανδράτος θα βρει έξυπνα με ωραία κάθετη πάσα στην περιοχή τον Θωμαΐδη, αυτός θα αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και θα πλασάρει εύστοχα τον Καρλή, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Ο Βρεττός, με πολύ ωραία προσπάθεια στο 53’ θα κρατήσει το 0-2 της ομάδας του, στο μακρινό απ’ ευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Δημητράτου.

Στο 56’ και πάλι ο νεαρός τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων θα κάνει εντυπωσιακή απόκρουση σε νέο απ’ ευθείας εκτελεσμένο φάουλ, αυτή την φορά του Ξενίδη, έξω από την περιοχή και αριστερά.

Η ομάδα του Κ. Βιτωράτου καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο στο 60’ θα βάλει πρόωρο τέλος στο παιχνίδι, αφού ο Π. Μπαλάσκας, μετά την εξαιρετική κάθετη πάσα του Θωμαΐδη, δεν θα αστοχήσει απέναντι από τον Καρλή, θα πλασάρει εύστοχα για το 0-3 της ομάδας του και το δεύτερο προσωπικό του στο παιχνίδι.

Ο Α. Ποταμιάνος στο 69’, μετά το κόρνερ από αριστερά του Θωμαΐδη, θα πιάσει την κεφαλιά από καλή θέση, όμως θα στείλει την μπάλα άουτ.

Τέλος, στο 75’ ο Γ. Καλιβωκάς θα βρει τον Θωμαΐδη στην αντίπαλη περιοχή και ο τελευταίος θα κάνει ένα δυνατό σουτ που θα στείλει όμως, την μπάλα να περάσει άουτ, ψηλά από την εστία του Καρλή.

Έτσι, ο Πυλαριακός θα πάρει μια σημαντικότατη νίκη που τον φέρνει πλέον σε θέση 4αδας.

Αντίθετα, οι «πράσινοι» συνεχίζουν με μια νέα ήττα και θα παραμείνουν στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τον κ. Β. Θωμά και  την κ. Κ. Χαρίση.

Οι συνθέσεις

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής), Καρλής, Δημητράτος (λ.τ. 60’ Ζέκιο), Τζωρτζάτος, Ποιμενίδης, Ρασσιάς, Κοραμπάτος, Ρούμπης (46’ Μιχαλάκης), Μαρινάκης (58’ Κορσιάνος), Ρέτζα, Ξενίδης (68’ Πανταζής), Ντότσι (68’ Κουράνης).

Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Βρεττός, Παπαδάτος (86’ Καρούσος), Κλειτογιάννης (82’ Καββαδίας), Καππάτος (86’ Ποταμιάνος Ι.), Θωμαΐδης, Καλιβωκάς Γ., Μπαλάσκας, Σταμούλης, Ποταμιάνος Α., Αλυσανδράτος (58’ Μανωλάτος), Μαρούλης (46’ Γονατάς).

Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον σημερινό αγώνα

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου