Παρασκευή, Φεβρουαρίου 3

Πριν από λίγο σε όμορφο οικογενειακό κλίμα έκοψε την πίτα του ο Α.Ο. Εικοσιμίας (Φωτορεπορτάζ)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ομάδα του Α.Ο. Εικοσιμίας, σήμερα Πέμπτη  2/2/2023, σε γνωστή καφετέρια της πόλης μας.

Παραβρέθηκαν τα μέλη της Διοίκησης, οι ποδοσφαιριστές με τις οικογένειες τους και κάποιοι φίλοι της ομάδας.

Ξεχωριστή παρουσία ήταν αυτή του ιδρυτή και φυσικού της ηγέτη, Ηλία Κουρκουμέλη, ενός ανθρώπου με μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό της περιοχής, αλλά και γενικότερα.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του καταχειροκροτήθηκε από όλους, δείγμα της αγάπης και του σεβασμού που δείχνουν στο πρόσωπο του όλοι στην ομάδα!

Το κλίμα ήταν πολύ όμορφο και οικογενειακό. Άλλωστε ανέκαθεν αυτό υπήρχε στην ομάδα, τόσο στις χαρές όσο και στις λύπες και είναι το μυστικό των επιτυχιών της.

Σύντομο χαιρετισμό, με τις ανάλογες ευχές και έναν μικρό απολογισμό για την χρονιά που πέρασε, έκανε ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Χαραλαμπέλης, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που καταβάλουν και έχουν καταφέρει, να βρίσκεται η Εικοσιμία στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, παίζοντας παράλληλα ωραίο ποδόσφαιρο, όπως φυσικά και τους χορηγούς που προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια με τη σειρά τους στην ομάδα της Λειβαθούς.

Ο προπονητής της ομάδας κ. Τάσος Παπαθεοδωρόπουλος, στη σύντομη ομιλία του, μετά τις καθιερωμένες ευχές, ευχαρίστησε τη Διοίκηση για τη βοήθεια και τη στήριξη της στο έργο του και συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στους αγώνες.
Σύντομο χαιρετισμό και ευχές έκαναν και οι παλιοί προπονητές της Εικοσιμίας Ν. Κορσιάνος - Δημ. Ζησιμάτος, αλλά και ο βοηθός προπονητή Θοδ. Θεοδωρακόπουλος, που έδειχναν πολύ συγκινημένοι για την ομάδα της "καρδιάς" τους!

Αμέσως μετά, οι π. Α. Σβορώνος - Κ. Τζουβέκας ευλόγησαν την πίτα και μοιράστηκαν τα κομμάτια στους παρευρισκόμενους, με τυχερό του φλουριού, τον παλιό προπονητή της Εικοσιμίας και ιδιοκτήτη του Sportsthea Ν. Κορσιάνο. 

Εμείς, να ευχηθούμε στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές της να έχουν υγεία και πολλές επιτυχίες.

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους και επιτυχίες.

Ακολουθούν εικόνες από την γιορτή



































































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου