Δευτέρα, Φεβρουαρίου 6

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Α.Ο. Διλινάτων

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, μέσα σε ένα ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα, σε μια όμορφη βραδιά με πολλά χαμόγελα, ευχές και καλό φαγητό, έκοψε σήμερα Δευτέρα το βράδυ 6/2, στην ταβέρνα «Κούτουπας» στα Διλινάτα, ο τοπικός Αθλητικός Όμιλος Διλινάτων.

Στην αίθουσα παραβρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ., ο διευθυντής της σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Κεφαλονιά Απ. Κοκκόσης, ο προπονητής Γ. Τόγιας, οι ποδοσφαιριστές, αλλά και κάποιοι φίλοι της ομάδας του «μεγάλου» χωριού».

Την πίτα ευλόγησε ο π. Άνθιμος Κλαρίτης, όπου απηύθυνε τις πατρικές ευχές του για υγεία και κοινωνική αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο και επιτυχίες στην ομάδα.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ν. Τζωρτζάτος, ευχήθηκε σε όλους για τη νέα χρονιά, έκανε έναν μίνι απολογισμό για αυτή που έφυγε, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σημαντικότητα της παρουσίας του Α.Ο. Διλινάτων στον τοπικό αθλητισμό και ειδικότερα στη νεολαία μας.

Στην αίθουσα παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Διλινάτων κ. Τάσος Τζωρτζάτος, που κατάφερε να δημιουργήσει ένα πραγματικό στολίδι για την περιοχή, το νέο γήπεδο της κοινότητας "Κώστας Βαρτελάτος", το οποίο θα γίνει το νέο «σπίτι» της ομάδας του χωριού!

Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας, από τον πρώην πρόεδρο των Διλινάτων κ. Φώτη Κουνάδη, που είναι πάντα κοντά στην ομάδα και μοιράστηκαν τα κομμάτια στους παρευρισκόμενους.

Τυχερός της βραδιάς, αφού στο κομμάτι του υπήρχε το φλουρί, ήταν ο νεαρός ποδοσφαιριστής των Ακαδημιών του Α.Ο.Δ. Νίκος Κοκκόσης, κερδίζοντας μάλιστα και το δώρο της Διοίκησης που ήταν ένα συμβολικό χρηματικό ποσό!

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία, επιτυχίες, ειρήνη, αγάπη, δημιουργικότητα και ευημερία.

Και του χρόνου!

Παρακάτω εικόνες από τη σημερινή εκδήλωση

 













































































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια
του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου