Κυριακή, Φεβρουαρίου 5

Ο Θρυλέων έκλεψε την παράσταση στα Διλινάτα στην κοπή της πίτας Σχολής Ολυμπιακού/ Διλινάτων (Φωτορεπορτάζ)

Το Δημοτικό Διλινάτων «Κ. Βαρτελάτος» έβαλε τα γιορτινά του, σήμερα το πρωί, προκειμένου να υποδεχθεί τους μικρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας των Διλινάτων και της σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιά με την ευκαιρία της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.

Αρχικά ο πρόεδρος του Α.Ο. Διλινάτα κ. Νίκος Τζωρτζάτος, μετά τις καθιερωμένες ευχές, ένα μικρό απολογισμό, και ανέφερε σχετικά με τη δημιουργία της σχολής και την δουλειά που γίνεται σε αυτή, από όλο το team και φυσικά με την συμπαράσταση και τις οδηγίες της κεντρικής Ακαδημίας.

Ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη και τη συμπαράσταση που δείχνουν, τόσο στην ομάδα των Διλινάτων, όσο και στην τοπική Σχολή του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Αργοστολίου κ. Διονύσης Μινέτος, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Διλινάτων κ. Τάσος Τζωρτζάτος και η κόρη του αείμνηστου Κ. Βαρτελάτου Ευτυχία, οι δύο πρώτοι αναφέρθηκαν στην βοήθεια του Δήμου για να κατασκευαστεί αυτό το στολίδι, αλλά και τα σημαντικά έργα που έρχονται άμεσα, ώστε να γίνει απόλυτα λειτουργικό για τη νεολαία και όχι μόνο της περιοχής.

Επίσης, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, εμφανώς συγκινημένοι, η οικογένεια του Κ. Βαρτελάτου, ο αδελφός του Γιώργος, και ο Δ.Σ. Αργοστολίου κ. Παναγής Βανδώρος.

Τέλος, έγινε η κοπή από τον πρόεδρο της Τ.Κ. Διλινάτων και μοιράστηκαν τα κομμάτια σε όσους παραβρέθηκαν στο «Κ. Βαρτελάτος».

Εκτός των άλλων η μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη, ήταν η παρουσία της η γνωστής μασκώτ του Ολυμπιακού, του γνωστού Θρυλέοντα, ο οποίος έκλεψε την παράσταση, δίνοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση, ενώ δεν έλειψαν και οι φωτογραφήσεις με μικρούς, αλλά και μεγάλους προσκεκλημένους.

Όντως, ήταν μια μεγάλη έκπληξη που σκόρπισε χαρά και ενθουσιασμό σε όλους. Χαρά που ξέρει να μοιράζει ο «Θρύλος» στα «δικά» του παιδιά ανέκαθεν. Στα παιδιά των Σχολών του!

Συγχαρητήρια σε όλους. Ήταν μια φανταστική γιορτή.

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και «θρυλικές» επιτυχίες! 























































































































































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου