Σάββατο, Φεβρουαρίου 4

Πολύ κόσμος στο Κλειστό στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Σ. Κεφαλληνιακός (Φωτορεπορτάζ)

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία και σε εορταστικό κλίμα, σήμερα το βράδυ στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Σ. Κεφαλληνιακός.

Η παρουσία των αθλητών όλων των τμημάτων αλλά και των φίλων της ομάδας ήταν πάρα πολύ μεγάλη.

Την πανέμορφη γιορτή παρουσίασε το μέλος του Δ.Σ. κ. Αγγελική Κοκολιάδη και συνεχίστηκε με την ομιλία, από την πλευρά του Δ.Σ., με τον Γιώργο Αντωνάτο, ο οποίος έκανε ένα μίνι απολογισμό της χρονιάς που έφυγε, ενώ αναφέρθηκε λεπτομερώς στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα και εξήρε το σπουδαίο και σημαντικό έργο των προπονητών Π. Κωστίδη και Κ. Πανά, που καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

Παράλληλα, σήμερα είχε τα γενέθλια του ο αθλητής του αντρικού, ο νεαρός Διον. Βαλλιανάτος και οι συμπαίκτες του τραγούδησαν το Happy Birthday to You!

Μια πολύ ωραία στιγμή που δείχνει το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Επίσης έναν σύντομο χαιρετισμό έδωσαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Σταύρος Τραυλός και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού - Αθλητισμού του Δήμου Αργοστολίου κ. Γιώργος Τσιλιμιδός.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Σταύρος Τραυλός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου κ. Νικόλας Βαλλιανάτος, οι αντιδήμαρχοι Αργοστολίου κ.κ. Γιώργος Τσιλιμιδός, Σπύρος Σαμούρης και Διονύσης Μινέτος, ο σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα Πολιτισμού κ. Βίκτωρας Ρουχωτάς, οι Δ.Σ. κ.κ. Ι. Κουρούκλης - Αλέξανδρος Παντελειός και το Μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΗ κ. Μιχάλης Βασιλάτος.

Στη συνέχεια, ευλόγησε την πίτα ο π. Άνθιμος Καλαρίτης, έγινε η κοπή από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Λευτέρη Παπαδήμα και μοιράστηκαν τα κομμάτια στους παρευρισκόμενους εκλεκτούς καλεσμένους.

Τυχεροί της βραδιάς ήταν οι Γ. Παπαδάτος, Γ. Χήτος, Άρ. Ραπάι και Σταμ. Νεζερίτης.

Εμείς, να ευχηθούμε στον Α.Σ. Κεφαλληνιακό, Καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!

Παρακάτω φωτορεπορτάζ από τη σημερινή εκδήλωση












































































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου