Τρίτη, Φεβρουαρίου 7

Η Pre game των αυριανών επαναληπτικών αγώνων της προημιτελικής φάσης του τοπικού κυπέλλου

Συνέχεια αύριο Τετάρτη 8/2/2023 στο τοπικό κύπελλο με τρεις αγώνες για τη Β’ φάση - 1η Σειρά (προημιτελικοί).

Οι δύο είναι οι επαναληπτικοί και ο ένας ο πρώτος της 1ης αγωνιστικής. Δράση αυτή την φορά θα υπάρξει στα γήπεδα Ληξουρίου - Καραβόμυλου και Αργοστολίου.

         

Τετάρτη  8/2/2023

Αύριο λοιπόν Τετάρτη 8/1 και ώρα 4 μ.μ. στο «Α.Ο. Παλληξουριακός», σε παιχνίδι αυτή την φορά της 1ης αγωνιστικής των προημιτελικών, ο Αστέρας Ληξουρίου θα φιλοξενήσει τον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας Α.Ο. Εικοσιμίας.

Ένα παιχνίδι, που σίγουρα εδώ η ομάδα του Σάκη Αναλυτή, δεν είναι το φαβορί της πρόκρισης, όμως θέλει να φανεί ανταγωνιστική, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, να το παλέψει και από εκεί και πέρα ότι βγει.

Θέλει ένα καλό αποτέλεσμα που να την κρατάει «ζωντανή» στον επαναληπτικό, μετά από μια εβδομάδα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και εκεί να διεκδικήσει ότι, πιθανόν της αναλογεί.

Όμως και οι φιλοξενούμενοι, θέλουν να καθαρίσουν με την πρόκριση όσο πιο γρήγορα γίνεται, ώστε στη ρεβάνς να έχουν το πάνω χέρι και λιγότερο άγχος.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που θα συναντηθούν μεταξύ του, φέτος οι δύο ομάδες.

Την πρώτη ήταν στον αγώνα πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει στο ίδιο γήπεδο των αντιπάλων τους με σκορ 2-0.

Πως έφτασαν μέχρι εδώ οι δύο αντίπαλοι

Οι γηπεδούχοι, στην πρώτη σειρά είχαν αντιμετωπίσει τον Οδυσσέα Ιθάκης, με τον οποίο αναδείχθηκαν ισόπαλοι στον πρώτο αγώνα στο Ληξούρι με σκορ 1-1, ενώ στον επαναληπτικό στο Δημοτικό Σταυρού της Ιθάκης, είχαν πάρει νίκη - πρόκριση με σκορ 2-1.

Έτσι, πέρασαν στα προημιτελικά με μια νίκη και μια ισοπαλία!

Οι φιλοξενούμενοι, πέρασαν χωρίς αγώνες στον δεύτερο γύρο, για να βρεθούν στη συνέχεια αντίπαλοι, σε διπλούς αγώνες με τον αυριανό τους αντίπαλο.

Στον Άγιο Αντώνη την Τετάρτη το απόγευμα, περιμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και τις ομάδες να θέλουν το αποτέλεσμα που θα τους δίνει προβάδισμα πρόκρισης, στα ημιτελικά του τοπικού κυπέλλου.

         

Την ίδια ημέρα και ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των προημιτελικών, στον επαναληπτικό του 3-1 της Τετάρτης 11/1/2023, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς τυπικά γηπεδούχος, θα φιλοξενήσει τον Α.Ο. Διλινάτων και σίγουρα δεν είναι το φαβορί.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για τρίτη φορά φέτος με την ομάδα του Γ. Τόγια να έχει πάρει τον αέρα του αντιπάλου της, αφού στις προηγούμενες δύο είχε πάρει ισάριθμες νίκες.

Οι "πράσινοι" γνωρίζοντας τη δυσκολία του παιχνιδιού θα προσπαθήσουν να φανούν ανταγωνιστικοί, να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ και από εκεί και πέρα για ότι το καλύτερο.

Σίγουρα δύσκολη η αποστολή τους, όμως θα το παλέψουν.

Αντίθετα, η ομάδα του "Μεγάλου" χωριού με παρακαταθήκη αυτό το 3-1 του πρώτου αγώνα είναι το μεγάλο φαβορί και πολύ κοντά στο να βρεθούν στην επόμενη κληρωτίδα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και τα ημιτελικά της διοργάνωσης. 

Πως έφτασαν μέχρι εδώ οι δύο αντίπαλοι

Οι γηπεδούχοι, στην πρώτη σειρά είχαν αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Πρόννων από τον οποίο γνώρισαν την ήττα στον πρώτο αγώνα της Σκάλας με σκορ 5-0, ενώ στον επαναληπτικό του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου είχαν πάρει νίκη πρόκρισης με σκορ 2-1.

Έτσι πέρασαν στον προημιτελικά, σαν η καλύτερη από τις υπόλοιπες 5 ομάδες της σειράς!

Οι φιλοξενούμενοι απέκλεισαν την Πρόοδο Ιθάκης, αρχικά με νίκη και σκορ 3-0 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ενώ στη συνέχεια αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στον επαναληπτικό του Σταυρού στην Ιθάκη.

Περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι, το οποίο μπορεί να μας προσφέρει γκολ και θέαμα, τους τυπικά φιλοξενούμενους πιο ποιοτικούς και με το 3-1 του πρώτου αγώνα, να είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση.

Σίγουρα, οι "πράσινοι" θα το παλέψουν. Θα παίξουν επιθετικά και ότι βγει. 

Άλλωστε δεν έχουν να χάσουν και τίποτα!

         

Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της σειράς των επαναληπτικών των προημιτελικών του σημερινού προγράμματος, θα πέσει με το παιχνίδι Σάμης - Παλληξουριακού, την ίδια επίσης ημέρα και ώρα στο Δημοτικό Καραβόμυλου, όπου οι "ερυθρόλευκοι" είναι το φαβορί μετά από εκείνο το 4-0 του Αγίου Αντωνίου.

Πάρα πολύ δύσκολα και θα μιλάμε για μια μεγάλη έκπληξη, αν οι γηπεδούχοι φτάσουν σε μια μοναδική ανατροπή. Αυτό άλλωστε είναι κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά ο Γ. Καρελλάκης και οι ποδοσφαιριστές του, μιας και η ανατροπή θεωρείται αδύνατη. Είναι όμως δεδομένο ότι, θα παλέψουν στον αγωνιστικό χώρο για το καλύτερο και για το γόητρο.

Οι φιλοξενούμενοι με μια πολύ ποιοτική και ενισχυμένη ομάδα, πρωτοπόροι του πρωταθλήματος στην Α' κατηγορίας, στη Σάμη θα παραταχθούν με στόχο να ντουμπλάρουν τις νίκες τους, να πετύχουν το 2Χ2 απέναντι στον αυριανό τους αντίπαλο και να διατηρήσουν παράλληλα το αήττητο!

Σίγουρα είναι το φαβορί και θέλουν να το αποδείξουν, απέναντι σε έναν σοβαρό και πολύ καλό αντίπαλο σε μια δυνατή έδρα, αλλά και για ακόμη καλύτερη ψυχολογία, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής, με αντίπαλο την Εικοσιμία στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Πως έφτασαν μέχρι εδώ οι δύο αντίπαλοι

Οι γηπεδούχοι, στην πρώτη σειρά είχαν αντιμετωπίσει την Εύγερο την οποία είχαν νικήσει στον πρώτο αγώνα του Καραβόμυλου με σκορ 2-1, ενώ στον επαναληπτικό του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου είχαν πάρει ισοπαλία πρόκρισης με σκορ 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι, πέρασαν χωρίς αγώνες στον δεύτερο γύρο.

Αυτή, είναι η τρίτη φορά που θα βρεθούν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες. Η προηγούμενη ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, όπου οι "ερυθρόλευκοι" είχαν πάρει τη νίκη με σκορ 1-0 και η 2η τους συνάντηση, ο 1ος μεταξύ τους αγώνας για την ίδια διοργάνωση και το τελικό, όπως προαναφέρθηκε 4-0 για την ομάδα του Ληξουρίου.

Περιμένουμε ένα παιχνίδι με περιορισμένο ενδιαφέρον σε σχέση με την πρόκριση, όμως με πολύ μεγάλο αγωνιστικό, αφού και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους η κάθε μία!

Μέχρι την ολοκλήρωση του ρεπορτάζ δεν είχαν ανακοινωθεί οι διαιτητές των παραπάνω αγώνων

         

Τα τελευταία παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής 
της 8αδας των προημιτελικών 

α/α

Αγώνας

Ημερ.    /    ώρα

1.

Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Αστέρας Ληξ.

15/2/2023 16:00

2.

Α.Ο. Πρόννοι - Α.Π.Σ. Πυλαριακός

Δεν έχει οριστεί

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου