Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 2

Συνεχίζεται η "σκληρή" προετοιμασία της Α.Ε.Κ. με το Θ. Μπαζάρογλου να απουσιάζει λόγω τραυματισμού (Φώτο)


Συνεχίζεται σε κανονικούς ρυθμούς και στον άθλιο αγωνιστικό χώρο του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, η προετοιμασία της πρωταθλήτριας Α.Ε. Κεφαλονιάς, με τους ποδοσφαιριστές να ρίχνουν «ποτάμια» ιδρώτα εντός και εκτός γηπέδου από το δυνατό πρόγραμμα που εκτελείται από τον προπονητή τους Γ. Τόγια.
Στο πρόγραμμα μπήκαν και ο νεοαποκτηθείς Σταύρος Παπαδάκος με τον Παναγιώτης Κουμαριώτη οι οποίοι τρέχουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος.
Κατά τα άλλα κάτι η πολύ καλή δουλειά που γίνεται, κάτι ο ενθουσιασμός από την  καλή εμφάνιση στην Ηλεία την προηγούμενη Κυριακή και τη «λευκή» ισοπαλία, το κλίμα είναι ευχάριστο και όλα γίνονται βάσει του προγραμματισμού που είχε σχεδιαστεί από την αρχή.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά και καθημερινά στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ενώ το επόμενο φιλικό για την ομάδα του Γ. Τόγια θα είναι και πάλι στην Ηλεία με αντίπαλο που θα γνωρίζουμε αύριο. 
Οι πληροφορίες μας λένε για ομάδα που φέτος είναι πολύ ενισχυμένη και θα διεκδικήσει, το πρωτάθλημα Α1 Βέρροιος της Ε.Π.Σ. Ηλείας. Ακριβή ημέρα, ώρα και αντίπαλο θα ξέρουμε αύριο.
Σε όλα αυτά, το μοναδικό πρόβλημα για τους «κιτρινόμαυρους» ακούει στο όνομα Θανάσης Μπαζάρογλου ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Κένταυρο στο γόνατο και απέχει των προπονήσεων. Αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις και μαγνητική για να διαπιστωθεί με ακρίβεια το μέγεθος της ζημιάς.

Και ο Γ. Ευτηριάδης αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα στο γόνατο για αυτό ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.
Φώτο από τη σημερινή προπόνηση








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου