Τετάρτη, Φεβρουαρίου 1

Βήμα πρόκρισης για τον Πυλαριακό 1-0 τον Α.Ο. Πρόννων

 

Σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι σήμερα το απόγευμα στα Μακρυώτικα, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των ημιτελικών, ο Πυλαριακός θα πάρει σημαντική νίκη από τον Α.Ο. Πρόννων με σκορ 1-0 με αποτέλεσμα να βλέπει πιο αισιόδοξα το όνειρο της πρόκρισης στα ημιτελικά του θεσμού.

Το θέαμα ήταν μέτριο και το παιχνίδι το οποίο είχε αρκετή δύναμη, με πολλές μάχες στον χώρο του κέντρου, λίγες φάσεις, αρκετή ένταση και 2λεπτη διακοπή, ενώ κρίθηκε από ένα πέναλτι των γηπεδούχων στο 66’.

Ένα γκολ που δίνει μικρό προβάδισμα πρόκρισης στους γηπεδούχους. Όμως όλα αναμένεται να κριθούν στον επαναληπτικό της Σκάλας την επόμενη Τετάρτη 8/1/2023.

Φάσεις και γκολ

Το μοναδικό, όπως προαναφέραμε γκολ που έκρινε το παιχνίδι και δίνει προβάδισμα πρόκρισης των γηπεδούχων στα ημιτελικά της διοργάνωσης, θα επιτευχθεί στο 66’.

Συγκεκριμένα ο Μαρούλης θα βρει με ωραία διαγώνια πάσα τον Σαλιάι, έξω από την αντίπαλη περιοχή, αυτός θα προχωρήσει θα μπει μέσα και εκεί θα ανατραπεί από τον Τσονακαρίδη, για να υποδειχθεί η παράβαση από τον διαιτητή κ. Ν. Αντωνιάδη.

Εκτελεί ο Κλειτογιάννης ο οποίος θα ευστοχήσει και θα βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ 1-0.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς την κ. Κ. Χαρίση και τον κ. Ε. Μενεγάτο.

Οι συνθέσεις

Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Καλλιβωκάς Δ., Παπαδάτος, Κλειτογιάννης, Καππάτος, Βασιλόπουλος (89’ Καββαδίας), Θωμαΐδης, Καλιβωκάς Γ., Μπαλάσκας (62’ Μαρούλης), Μανωλάτος, Σταμούλης, Σαλιάι (85’ Γονατάς).

Πρόννοι:(Γκ. Ρέτσι), Κολυβάς, Τσονακαρίδης Α., Καμπίτσης (70’ Μπάμπης Γ.), Κουρκουμέλης Σπ., Μπάμπης Σ., Μακρυνώρης, Ρραπάι, Walker, Κουρκουμέλης Χρ. (89’ Κράσι), Xhelaj, Τσάκος.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου