Τετάρτη, Φεβρουαρίου 1

-1 βαθμό από την κορυφή η Εικοσιμία..... Μεγάλη νίκη στον Καραβόμυλο 2-0 τον Α.Ο. Σάμης (βίντεο τα γκολ των νικητών)

Στο σημερινό εξ’ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, το οποίο διεξήχθη στον Καραβόμυλο, ο Α.Ο. Εικοσιμίας θα πάρει μεγάλη νίκη με σκορ 2-0 από τον γηπεδούχο Α.Ο. Σάμης και θα μειώσει την διαφορά του, από τον πρωτοπόρο Παλληξουριακό στον -1 βαθμό.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι θα παραμείνουν στην 7η θέση, ισόβαθμοι του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, γεγονός που δυσκολεύει τον στόχο της 4αδας.

Σε γενικές γραμμές, είχαμε ένα δυνατό και κακό ποιοτικά παιχνίδι, με λίγες καλές φάσεις και την Εικοσιμία να έχει μια ελαφρά υπέροχη, χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία, ενώ από την άλλη, η Σάμη με αμυντικούς προσανατολισμούς προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση, όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και έτσι ήρθε στο τέλος η 5η φετινή ήττα.

Τα γκολ του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο θα έχουμε ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες.

Στο δεύτερο και συγκεκριμένα από το 80’, οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν για το υπόλοιπο του παιχνιδιού με «δέκα», ύστερα από τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που θα δεχθεί ο Ν. Μωραΐτης για διαμαρτυρία.

Στο 87’ θα έχουμε το 0-1. Συγκεκριμένα ο Ντ. Ντουκαϊ θα εκτελέσει απευθείας το φάουλ, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και θα στείλει τη μπάλα να καταλήξει στην δεξιά γωνία του Βαλλάτου.

Το τελικό 0-2 θα έρθει στο 91’, όταν θα έχουμε την ανατροπή του Ντ. Ντουκαϊ μέσα στην περιοχή από τον Βαλλάτο και τον κ. Β. Θωμά να υποδεικνύει την παράβαση.

Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Γ. Φίλιππας που με εύστοχη εκτέλεση θα στείλει τη μπάλα ψηλά στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα των γηπεδούχων και θα σημειώσει το 0-2.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Χρηστάτο και Α. Βουτσινά.

Οι συνθέσεις

Σάμη:(Γ. Καρελάκης), Βαλλάτος, Σπυράτος, Rexha P. (66’ Παππάς), Καραγιαννάκης, Μωραΐτης Ν., Ζησιμάτος, Μετάι (77’ Βιτωράτος Κ.), Χάνδρας, Περιβολάρης, Σοφιανός, Αμούργης Ι..

Εικοσιμία:(Αν. Παπαθεοδωρόπουλος), Μεσολωράς, Κουμαριώτης, Φουρνιέ, Ντρελιάι, Ντουκάι Α. (67’ Τζάκης), Ντουκάι Ντ., Φίλιππας, Καραγιάννης (67’ Καπλάνι), Μπούσι (46’ Αποστόλου), Κονόμη (73’ Χοτζάι), Αποστολάτος.

Βίντεο με τα γκολ του σημερινού αγώνα

Το 0-1 Ντ. Ντουκάι

Το 0-2 Γ. Φίπιππας

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου