Τετάρτη, Φεβρουαρίου 1

Ο "καθρέφτης" της 1ης αγωνιστικής των προημιτελικών αγώνων του τοπικού κυπέλλου - Τα αποτελέσματα της Τετάρτης

Συνέχεια είχαμε σήμερα, Τετάρτη 1-2-2023 το απόγευμα, ύστερα από τη διακοπή και τα γνωστά θέματα που αφορούσαν την Ε.Π.Σ.Κ.Ι., στο τοπικό κύπελλο με το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης και τη διεξαγωγή ενός ακόμη αγώνα της σειράς και συγκεκριμένα στα Μακρυώτικα.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα

α/α

Αγώνας

Αποτέλεσμα

1.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός -  Α.Ο. Πρόννοι

1 - 0


         

Προβάδισμα πρόκρισης για τον Πυλαριακό

Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Πρόννοι  1-0

Μετά τα τελευταία γεγονότα στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου, που έφεραν την αναστολή των πρωταθλημάτων και ύστερα από την απόφαση προσωρινής διαταγής αναστολής του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών κατά της διαπιστωτικής πράξης παύσης της νυν διοίκησης από την Γ.Γ.Α., είχαμε την επανέναρξη τους. 

Έτσι λοιπόν ύστερα από αυτή την εξέλιξη, διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στα Μακρυώτικα, το μοναδικό παιχνίδι του προγράμματος για τα προημιτελικά του τοπικού κυπέλλου και την 1η αγωνιστική της σειράς, ανάμεσα στον Πυλαριακό και τον Α.Ο. Πρόννων.

Σε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση, οι γηπεδούχοι θα πάρουν τη νίκη με σκορ 1-0 και θα έχουν το προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Όλα αναμένονται όμως να κριθούν οριστικά στον επαναληπτικό της Σκάλας, ο οποίος θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη 8/2/2023.

         

Η συνέχεια και ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής των προημιτελικών

α/α

Αγώνας

Ημερ.    /    ώρα

1.

Α.Ο. Αστέρας Ληξ. -  Α.Ο. Εικοσιμίας

8/2/2023    16:00

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου