Τετάρτη, Φεβρουαρίου 8

Προβάδισμα πρόκρισης για την Εικοσιμία 2-1 στο Ληξούρι τον Αστέρα

Σε ένα κακό αγωνιστικά παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Ληξουρίου, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των προημιτελικών του τοπικού κυπέλλου ο Α.Ο. Εικοσιμίας, παρά τις σημαντικές του απουσίες, θα πάρει τη νίκη, που του δίνει προβάδισμα πρόκρισης, απέναντι στον Αστέρα Ληξουρίου, με αποτέλεσμα η ρεβάνς να γίνεται πιο βατή!

Σε γενικές γραμμές, όπως προαναφέραμε ήταν ένα κακό παιχνίδι και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μία σημαντική νίκη, που δίνει και καλή ψυχολογία, ενόψει μάλιστα και του ντέρμπι του πρωταθλήματος που ακολουθεί την προσεχή Κυριακή με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Παλληξουριακό στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Ένα ντέρμπι μεταξύ δύο πολύ ποιοτικών ομάδων που μπορεί το αποτέλεσμα του να κρίνει και την πρωτιά της τελικής κατάταξης.

Κυριάρχησε η δύναμη το πάθος, ενώ τα πολλά φάουλ και ο δυνατός αέρας δεν άφηναν να βρουν ρυθμό οι ομάδες και να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Τα γκολ

Οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ στο 5’.

Ο Κονόμη εκτελεί το κόρνερ, ο Μάθιου θα κάνει το δυνατό σουτ, η μπάλα αφού βρει στο σώμα του Tozaj στη συνέχεια καταλήγει στη δεξιά γωνία και στα δίχτυα του νεαρού 15χρονου Δ. Αλυσανδράτου, ο οποίος έκανε πετυχημένο ντεμπούτο, παρά τα δύο γκολ που δέχθηκε, με την ανδρική ομάδα, για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι στο 12’ θα πετύχουν την ισοφάριση, μετά από ωραίο ομαδικό συνδυασμό στον άξονα και τελικό αποδέκτη τον Γαβαλά που θα νικήσει τον Μεσολωρά πετυχαίνοντας έτσι το 1-1.

Αυτό ήταν το σκορ, σε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς ιδιαίτερα μεγάλες στιγμές.

Στην επανάληψη, η Εικοσιμία μπήκε πιο δυνατά ανεβάζοντας την απόδοση της και  βγάζοντας κάποιες καλές φάσεις με αιχμές τους Αποστόλου – Ι. Μινέτο. Ο δεύτερος μάλιστα στο 67’ θα πετύχει το 1-2 για την ομάδα του, μετά την ωραία πάσα του νεαρού Φίλιππα.

Στη συνέχεια ο Αστέρας θα απειλήσει για την ισοφάριση.

Αρχικά στο 80’ σε προσπάθεια του Ι. Σιμωτά, η μπάλα θα σταματήσει στο δοκάρι του Μεσολωρά.

Στη συνέχεια και 3 λεπτά μετά το δοκάρι, ο Γαβαλάς θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, καθώς θα βγει μόνος στην κόντρα και απέναντι από τον Μεσολωρά θα κάνει κακό πλασέ για να μπλοκάρει εύκολα ο τερματοφύλακας της Εικοσιμίας.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα και έτσι η Εικοσιμία θα αποκτήσει το πλεονέκτημα για τη ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, με το υπέρ της τελικό 1-2.

Σε ένα παιχνίδι που ο Αστέρας θα κατέβει να χτυπήσει και να πάρει ότι του αναλογεί!

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Κατερέλο και Π. Κομητόπουλο.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Αλυσανδράτος, Σιμωτάς Χρ., Διονυσάτος (70’ Αδηλίνης), Σούπας (70’ Γιακουμάτος), Κόλιερ, Κούτσης, Tozaj (77’ Δελαπόρτας), Γαλανός, Παπαδάτος (84’ Σπυράτος), Γαβαλάς, Αναλυτής. 

Εικοσιμία:(Αν. Παπαθεοδωρόπουλος), Μεσολωράς, Κουμαριώτης, Ντρεγιάι (46’ Φίλιππας), Τζάκης, Πολλάτος Διον., Κονόμη, Χοτζάι, Μάθιου, Αραβαντινός, Μινέτος Ι. (70’ Καραγιάννης), Αποστόλου.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου