Τετάρτη, Φεβρουαρίου 8

Στους "4" του τοπικού κυπέλλου ο Παλληξουριακός με δύο νίκες επί της Σάμης

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και εκείνο το 4-0, δεν άφηνε αισιοδοξία στους γηπεδούχους ίσως και για κάτι παραπάνω από τους «8», ο Α.Ο. Σάμης σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Καραβόμυλου, θα γνωρίσει την ήττα και στη ρεβάνς από τον Παλληξουριακό με σκορ 3-0.

Έτσι, η ομάδα του Γ. Καρελλάκη θα ολοκληρώσει την προσπάθεια της στον θεσμό, ρίχνοντας πλέον το βάρος στο πρωτάθλημα.

Αντίθετα, οι «ερυθρόλευκοι» του Ηλία Ζερβού θα συνεχίσουν στα ημιτελικά και στους «4» της διοργάνωσης, παραμένοντας στους φετινούς τους στόχους και παράλληλα, να διατηρήσουν το "στέμα" τους για μια ακόμη χρονιά!

Τώρα σε ότι, αφορά το αγωνιστικό μέρος. Ήταν ένα καλό αγωνιστικά παιχνίδι, όπως ακριβώς το περιμέναμε, με τους φιλοξενούμενους να έχουν και στην άκρη του μυαλού τους το ντέρμπι της Κυριακής με την Εικοσιμία.

Ο Παλληξουριακός ήταν καλύτερος, είχε την κατοχή και έπαιξε ακριβώς όπως θα έπρεπε και χρειάζονταν για να πάρει μια ακόμη νίκη. Κάτι που κατάφερε με αυτό το 2Χ2 στη σειρά.

Όμως και η Σάμη προσπάθησε αρκετά και πάλεψε το παιχνίδι, ανεξάρτητα από αυτό το 0-3!

Τα γκολ του αγώνα

Στο 5’ ύστερα από ωραία ομαδική ενέργεια από δεξιά των φιλοξενούμενων, ο Λεπενιώτης θα μπει στην περιοχή, όπου εκεί θα ανατραπεί από τον Καραγιαννάκη και τον διαιτητή κ. Β. Θωμά κοντά στην φάση να υποδεικνύει την παράβαση.

Εκτελεί εύστοχα ο Ηλ. Αντωνάτος και θα στέλνει την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι του Στεφανή και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 21’ οι «ερυθρόλευκοι» θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Ο Μπράτι μετά από ωραία συνεργασία με τον Χατζιάι θα βγάλει τη σέντρα, ο Ηλ. Αντωνάτος θα πεταχτεί στην πορεία της μπάλας και θα πετύχει το 0-2 για την ομάδα του και το δεύτερο προσωπικό του στο παιχνίδι.

Αυτό θα είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η εικόνα θα παραμείνει η ίδια και τον Παλληξουριακό να «κλειδώνει» από πολύ νωρίς τη δεύτερη νίκη του στη σειρά.

Συγκεκριμένα, στο 49’ ο Κρίστο, που είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι, θα μπει στην περιοχή από δεξιά και θα πλασάρει στην απέναντι γωνία του Στεφανή για το 0-3.

Με αυτό το 0-3 που δεν θα αλλάξει μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Παλληξουριακός θα ζευγαρώσει τις νίκες του στη σειρά και θα προκριθεί στους «4» της διοργάνωσης.

Η Σάμη από την άλλη, μετά από μια φιλότιμη προσπάθεια στη σειρά θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση και πλέον θα ρίξει το βάρος της στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Ε. Μενεγάτο.

Σάμη:(Γ. Καρελάκης), Στεφανής, Βαλλάτος, Rexha P. (70’ Δρακουλόγκωνας Β.), Καραγιαννάκης, Βιτωράτος Κ., Ζησιμάτος, Σοφιανός (72’ Σπυράτος), Αμούργης Α., Χάνδρας, Δρακουλόγκωνας Ι. (73’ Διγαλέτος), Μωραΐτης Κ.

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Βλάχος, Πολυδωράτος, Jarzebak, Μαλλιώρης, Λούλουδας (60’ Μαρκάτος), Κουκοβίνος (60’ Σπυράτος), Αντωνάτος (70’ Μπαράκος), Μπράτι (70’ Παπαροδόπουλος), Haxhiaj,  Λεπενιώτης, Συριάτος (46’ Κρίστο).

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου