Κυριακή, Φεβρουαρίου 5

Με το μυαλό στο ντέρμπι…… Εύκολη νίκη για τον Παλληξουριακό 5-0 τον Αστέρα στο τοπικό

Στο τοπικό του Ληξουρίου, σήμερα Κυριακή απόγευμα, ο πρωτοπόρος και αήττητος Παλληξουριακός, ο οποίος ήταν το μεγάλο φαβορί, επικράτησε όπως αναμενόταν άλλωστε, του Αστέρα εύκολα με σκορ 5-0.

Τις δύο ομάδες χωρίζει αρκετά μεγάλη ποιοτική διαφορά και το τελικό αποτέλεσμα το δείχνει.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερη κριτική, πλην της περιγραφής των τερμάτων και κάποιων ιδιαίτερων φάσεων που παρακολουθήσαμε στον Άγιο Αντώνη.

Απλά να αναφέρουμε ότι, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την υπεροχή υπέρ τους σε όλο το παιχνίδι.

Έτσι, την επόμενη αγωνιστική παίζουν στο μεγάλο ντέρμπι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με αντίπαλο την πολύ δυνατή και επικίνδυνη Εικοσιμία, με φόντο την πρωτιά της κανονικής περιόδου.

Φάσεις και γκολ

27’  1-0 Ο Λεπενιώτης από αριστερά αλλάζει ωραία το παιχνίδι στον επερχόμενο από δεξιά Πολύδωρατο, ο οποίος θα μπει στην περιοχή και με ωραίο διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντινίδη, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

31’ Ωραία ατομική ενέργεια του Συριάτου που θα μπει στην περιοχή αλλά το πλασέ του θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Αστέρα.

38’  2-0 Εκτέλεση φάουλ από τον Μπράτι, διώχνει ο τερματοφύλακας πάνω στον Μαλλιώρη, αυτός δεν θα πιάσει καλά το σουτ από πολύ καλή θέση, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στην επαναφορά, ο Σπυράτος θα πλασάρει εύστοχα σε ανυπεράσπιστη εστία.

Αυτό το 2-0 για τους «ερυθρόλευκους» θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και στο 64’ θα έχουμε το 3-0 όταν στην σέντρα του Πολυδωράτου από δεξιά, δεν απομακρύνουν σωστά οι αμυντικοί του Αστέρα και στην επαναφορά με ωραίο μονοκόμματο, δυνατό σουτ, μέσα στην μεγάλη περιοχή, ο Μπράτι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για 3η φορά στο παιχνίδι.

67’ 4-0 Μακρινή ψηλοκρεμαστή μεταβίβαση από τον Κουκοβίνο που θα βρει τον Μπράτι στην περιοχή και ο τελευταίος με κεφαλιά θα περάσει την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα, θα τον «κρεμάσει» και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ήταν αντικειμενικά ένα πολύ όμορφο γκολ!

72’ Ο Λεπενιώτης από δεξιά με ωραία διαγώνια πάσα θα βρει τον Μπράτι και αυτός με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 5-0 των «ερυθρόλευκων».

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τον κ. Ε. Κατερέλο και την κ. Π. Μπαζάρογλου.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Παπαδόπουλος, Πολυδωράτος, Jarzebak, Μαλλιώρης, Κουκοβίνος, Αντωνάτος (70’ Μαρκάτος), Μπράτι (78’ Ζυκάι), Haxhiaj (78’ Κουμπουλής),  Σπυράτος (78’ Μπαράκος), Λεπενιώτης, Συριάτος (70’ Κρίστο).

Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Κωνσταντινίδης, Διονυσάτος (78’ Σούπας, Σιμωτάς Χρ., Αδηλίνης, Κούτσης, Λουκέρης, Δελαπόρτας (70’ Βεσάι), Παπαδάτος (41’ Σιμωτάς Ι.), Κόλιερ (70’ Μπεκιράι), Γαβαλάς, Αναλυτής (70’ Γιακουμάτος). 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου