Δευτέρα, Νοεμβρίου 1

Με 4αρα και "αγγαλιά" με την πρωτιά η Εικοσιμία 1-4 τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς (Φωτορεπορτάζ)

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, το βράδυ της Κυριακής 31/10 και σε παιχνίδι του 2ου ομίλου, το οποίο ολοκλήρωσε την 5η αγωνιστική, η Εικοσιμία επικράτησε με σκορ 4-1 του τυπικά γηπεδούχου Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και συνεχίζει να βρίσκεται στην 1η θέση της κατάταξης με το απόλυτο 3Χ3!

Οι «κυανόλευκοι» της Λειβαθούς, ήταν καλύτεροι του αντιπάλου τους, είχαν τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια του και τελικά θα πάρουν τη νίκη, που τους φέρνει αγκαλιά με την πρωτιά.

Οι «πράσινοι» που είχαν πολύ καλή παρουσία, ιδιαίτερα μέχρι το 60’, μετά από αυτή την ήττα θα περιμένουν την προσεχή Τετάρτη το επόμενο παιχνίδι με τον ίδιο αντίπαλο, για να διεκδικήσουν, έστω έναν βαθμό και αν και εκεί δεν τα καταφέρουν, παραμένοντας στους 3 βαθμούς θα το ψάξουν στα Τζαννάτα, απέναντι στον Ηρακλή Πρόννων, αρκεί να μην ηττηθούν με περισσότερο του 1 τέρματος!

Σε γενικές γραμμές, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου παρακολουθήσαμε ένα καλό παιχνίδι και τη νίκη των τυπικά φιλοξενούμενων της Εικοσιμίας να είναι δίκαιη.

Φάσεις και γκολ

Στο 6’ ο Καραγιάννης μόνος απέναντι στον Παπαελευθερίου, πλασάρει για να σώσει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, διώχνοντας την μπάλα κόρνερ.

Στο 22’ σέντρα από δεξιά του Φίλιππα, ωραίο πλασέ στην κίνηση του Τανουσάι και η μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ο Τανουσάι στο 32’ θα βγάλει μια πολύ όμορφη σέντρα, από δεξιά ο Καραγιάννης, στην περιοχή θα πιάσει την κεφαλιά, όμως η μπάλα αποκρούεται από τον Παπαελευθερίου.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι θα είναι πιο τυχεροί, αφού θα πετύχουν το 0-2 με πλασέ του Μουρελάτου, ύστερα από έξυπνη κάθετη πάσα του Τανουσάι.

Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 45+1’ οι «πράσινοι» θα μειώσουν σε 1-2.

Ο Ξενίδης εκτελεί το κόρνερ από αριστερά και ο Σωτ. Μπάμπης με κοντινή προβολή θα νικήσει τον Μαυρίδη και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του.

Με τη σέντρα, οι φιλοξενούμενοι θα βγουν στην κόντρα με τον Μουρελάτο, που θα κάνει το σουτ από τα όρια της περιοχής και την μπάλα να αποκρούεται από τον πολύ σταθερό και σήμερα Παπαελευθερίου.

Αυτό το 1-2 θα είναι το αποτέλεσμα για το πρώτο 45λεπτο,.

Στην επανάληψη και στο 50’, ο Ντεράι θα κάνει την σέντρα από δεξιά, στο β’ δοκάρι, ο Ξενίδης θα κάνει το σουτ για να σώσει ο Μαυρίδης και στην εξέλιξη της φάσης, το νέο σουτ του Παπαβασιλείου, αποκρούεται και πάλι από τον πολύ καλό τερματοφύλακα της Εικοσιμίας.

Στο 56’ σε μια πολύ όμορφη ομαδική προσπάθεια από δεξιά, η μπάλα καταλήγει στον Μουρελάτο, αυτός θα αποφύγει τον Παπαελευθερίου, θα δώσει έτοιμο γκολ στον Χοτζάι και ο τελευταίος με κοντινό, συρτό σουτ θα πετύχει το 1-3 της ομάδας του και κάπου εκεί «κλειδώνει» και τη νίκη της. 

Στο 72’ ο Καραγιάννης αστοχεί στην κεφαλιά, μετά την σέντρα από δεξιά του Αραβαντινού, αφού στέλνει την μπάλα άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.

Το 4-1 για την Εικοσιμία θα πετύχει με τεχνικό πλασέ στο 75’ ο Καραγιάννης, σε τετ α τετ του με τον Παπαελευθερίου, στην κάθετη του Χοτζάι.

Στο 79’ ο Noakes με ψηλοκρεμαστό πλασέ μέσα από την περιοχή και δεξιά θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μαυρίδη.

Τέλος, στο 83’, ο Μουρελάτος θα βρει στην περιοχή τον Καραγιάνη και αυτός με δυνατό σουτ από πολύ καλή θέση θα στείλει την μπάλα να περάσει άουτ.

Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Εικοσιμία τερματίζει στην πρώτη θέση, ενώ ο Π.Α.Ο. θα συνεχίσει να έχει την αγωνία της πρόκρισης στην 8αδα.

Διαιτητής ο Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Χατζηγεωργίου και Ν. Καναλλάτο.

Οι συνθέσεις

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής), Παπαελευθερίου, Χύκα (65 Μούτσα), Μαρινάκης(82’ Κλωνής), Ξενίδης, Χαραλαμπόγλου, Walker, Μπάμπης (76’ Κορσιάνος), Ντεράι, Παπαβασιλείου (65’ Σακκάτος), Noakes, Κατσούρης.

Εικοσιμία:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Μαυρίδης, Πρέντζας (46’ Μπουγάς), Φουρνιέ, Μάστορας (85’ Πίρρα), Τανουσάι (82’ Πίρρα), Αποστολάτος, Καραγιάννης, Μουρελάτος, Φίλιππας (57’ Κούρτι), Χοτζάι, Αραβαντινός (85’ Μάθιου).

Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι



























Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου