Δευτέρα, Νοεμβρίου 1

4Χ4 και 1η θέση ο Παλληξουριακός 4-1 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την Εύγερο

Πέρασε και από το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και την Εύγερο ο Παλληξουριακός, αφού στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής επικράτησε της Ευγέρου με σκορ 4-1.

Η ομάδα του Ηλ. Ζερβού ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στη φάση των ομίλων, μιας και έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική, με το απόλυτο σε νίκες 4Χ4 και φυσικά στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου.

Αυτή του Θ. Βουκελάτου, πλέον θέλει στο παιχνίδι με τον Αστέρα στο Ληξούρι, οποιοδήποτε αποτέλεσμα για να ακολουθήσει τους «ερυθρόλευκους» στα προημιτελικά. Ακόμη και με ήττα πετυχαίνει το στόχο της, αρκεί να μην είναι μεγαλύτερη των 3 τερμάτων, δηλαδή μόνο αν αυτοκτονήσει μένει εκτός!

Σε ότι έχει να κάνει με το σημερινό παιχνίδι, ο Παλληξουριακός πιο ποιοτικός και καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του, πήρε μια δίκαιη νίκη, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Φάσεις και γκολ

Ωραία συνεργασία Κουκοβίνου – Λυκούδη στο 10’, σουτ του τελευταίου κόντρα στον Σπ. Πολλάκη και ο Καρβούνης σώνει με δύσκολη απόκρουση.

Απάντηση των γηπεδούχων, μετά 2’ όταν ο Κρούσσος θα βγει στην κόντρα και από δεξιά της περιοχής, θα κάνει το σουτ που ο Παπαδόπουλος μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.

Στο 18’ οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν κεφάλι στο σκορ 0-1 σε μια περιπετειώδη φάση.

Ο Πολυδωράτος βγάζει τη σέντρα από δεξιά στο β’ δοκάρι για τον Πολλάκη, αυτός γυρίζει την μπάλα ψηλοκρεμαστά για τον Γασπαρή και ο τελευταίος με ωραία κεφαλιά θα την στείλει ψηλά, στην δεξιά γωνία και στα δίχτυα του Kαρβούνη.

Στο 21’ σε νέα σέντρα και πάλι από δεξιά του Πολυδωράτου, ο Ρεμούντης από το ύψος της μικρής περιοχής θα κάνει κακό τελείωμα και με σουτ θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια άουτ.

Το 0-2 θα έρθει στο επόμενο λεπτό με ένα πολύ δυνατό, μακρινό σουτ του Λυκούδη, μετά από ωραία συνεργασία με τον Κουκοβίνο.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας στο παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν πέναλτι.

Ο Λυκούδης εκτελεί το φάουλ, έξω από την περιοχή, η μπάλα θα βρει στο τείχος και στην επαναφορά της με δυνατό σουτ θα την στείλει να βρει το χέρι του Σπ. Πολλάκη.

Το πέναλτι εκτελείται από τον Καράι εύστοχα για το 0-3 στο παιχνίδι.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Καρβούνης θα διώξει δύσκολα την μπάλα στο δυνατό διαγώνιο σουτ του Ρεμούντη, μέσα από την περιοχή και δεξιά.

Αυτή ήταν η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μισό του παιχνιδιού και τους «ερυθρόλευκους» μπροστά στο σκορ και με «κλειδωμένη» νίκη και πρωτιά στον 1ο όμιλο.

Στην επανάληψη, η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο δεν άλλαξε, αφού η ομάδα του Ηλ. Ζερβού συνέχιζε να έχει την κατοχή και να δημιουργεί φάσεις, πετυχαίνοντας ακόμη ένα γκολ.

Ο Πολλάκης απειλεί στο 52’ με ωραία απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως η μπάλα θα περάσει  λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Καρβούνη άουτ.

Νέο σουτ του Πολλάκη, μέσα από την περιοχή και δεξιά στο 55’, απομακρύνουν την μπάλα, αρχικά ο Καρβούνης και στη συνέχεια οι αμυντικοί του.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Καράι με ένα δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής, θα στείλει την μπάλα στη δεξιά γωνία και στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0-4.

Σε μια σέντρα – σουτ από δεξιά του Σπυράτου στο 74’, η μπάλα θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων και στην εξέλιξη της φάσης θα σφυριχτεί οφσάιντ.

Στο 86’ η Εύγερος θα καταφέρει να μειώσει σε 1-4, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ν. Παπαναστασάτου, μετά την ανατροπή του Κουγιανού από τον Παπαδόπουλο.

Τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 89’, όταν ο Βασιλειάδης θα κάνει την κοντινή προβολή και ο Καρβούνης θα σώσει.

Ο Παλληξουριακός περνάει στους «8» σαν πρώτος, ενώ η αγωνία συνεχίζεται για την Εύγερο, που όμως βρίσκεται πολύ κοντά στο να ακολουθήσει το σημερινό της αντίπαλο!

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Χατζηγεωργίου και Σπ. Χρηστάτο.

Οι συνθέσεις

Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Καρβούνης, Πολλάκης, Μπούκας, Ψάλτης, Κρούσσος (86’ Βασιλειάδης), Καραντινός, Πάπα (79’ Κουγιανός), Θεοδωρόπουλος (32’ Τσιαμπάος), Ηλιόπουλος, Μόκας (86’ Σταματέλος), Μανωλάτος (32’ Παπαναστασάτος Ν.).

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Παπαδόπουλος, Νεστερένκο, Πολυδωράτος (46’ Σιμωτάς), Λουλούδας, Λυκούδης (86’ Κουμπουλής), Ρεμούντης, Κουκοβίνος (63’ Μαρούλης), Γασπαρής (86’ Μουρελάτος), Πολλάκης, Haxhiaj (63’ Σπυράτος), Καράι.

Αργότερα μεγάλο φωτορεπορτάζ

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου